Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

"Ο πιό sexy Αμερικανός"

Κάτι που ίσως να έκρινε τη θέση του Γερουσιαστή Μασσαχουσέττης

Καθώς οι ψηφοφόροι στη Μασαχουσέτη κατέκλυσαν τα εκλογικά κέντρα για να επιλέξουν τον διάδοχο του εκλιπόντος γερουσιαστή Τεντ Κέννεντυ έπεσαν πάνω σε μια φωτογραφία του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Σκοτ Μπράουν που μπορεί να είχαν ή και να μην είχαν υπόψη τους:
ανακαθισμένος, γυμνός, με το χέρι του να καλύπτει προσεκτικά τα απόκρυφα σημεία του σώματός του.
Φυσικά δεν πρόκειται για την προεκλογική φωτογραφία του υποψηφίου αλλά για φωτογράφιση στο γυναικείο περιοδικό «Cosmopolitan» το 1982, χρονιά κατά την οποία είχε ψηφιστεί ως ο πιο «Σέξι Αμερικανός». Ήταν μόλις 23 ετών και σκεφτόταν, μεταξύ άλλων, να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Αν είχε εμφανιστεί νωρίτερα η φωτογραφία μπορεί να είχε βάλει φρένο στην προσέλευση συντηρητικών ψηφοφόρων γύρω από την υποψηφιότητά του. Οι Δημοκρατικοί όμως ανακάλυψαν το νεανικό «αμάρτημα» του αντιπάλου τους προς το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας. Η «αποκαλυπτική» φωτογράφιση στο «Cosmopolitan» είχε δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουνίου 1982, όταν ο κ. Μπράουν φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και μάλιστα στα μέσα της εξεταστικής περιόδου. Αν και δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι κάποτε θα αντικαθιστούσε τον Τεντ Κέννεντυ, παρ΄ όλα αυτά είχε δώσει δείγματα για τις μελλοντικές φιλοδοξίες του σε μια σύντομη συνέντευξη όπου παραδέχτηκε πως «νιώθω αρκετά πατριώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου