Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Οι Τρεις «Μεγαλοι» Ελληνες του Internet τα τελευταια 10 χρονια..

1.Αριαννα Στασινοπουλου (www.huffingtonpost.com)
2.Μαρκος Μουλιτσας (www.dailykos.com)
3.Τζων Αραβωσης (www.americablog.com)

Αυτοι οι Ελληνικης καταγωγης μπλογκερς διαχειριζονται τρια μεγάλα αμερικάνικα πολιτικά μπλογκς, από τα οποία το The Huffington post της Αριάννας Στασινοπούλου είναι στη κορυφή της λίστας επισκεψιμότητας, αλλά αυτό συμβαίνει επι μήνες τα τελευταία χρόνια. Tο Dailykos, του Μάρκου Μουλίτσα, βρίσκεται στη πρωτη 10αδα της λίστας, αλλά θεωρείται αυθεντικό πολιτικό, απέναντι σε αυτό της Αριάννας που εμπεριέχει και αποκλειστικά ρεπορτάζ από το Χόλιγουντ, τα σαλόνια και την παραπολιτική και γι΄αυτό είναι αχτύπητο... Και το Americablog ανήκει στον Γιάννη Αραβώση και αρκετές φορές σκαρφαλώνει στη πρώτη 15άδα των πολιτικών μπλογκς.

Μετα την νικη του Ομπαμα στις περυσινες εκλογες, βασικός συνεργάτης του προεκλογικού αγώνα τον ρωτησε:
- Φοβερό κύριε πρόεδρε τριά μπλογκ Ελλήνων με εκατομμύρια επισκέπτες το εικοσιτετράωρο σας υποστήριξαν αλλά δεν βάλατε έναν ελληνικής καταγωγής στη κυβέρνησή σας... Ο πρόεδρος χαμογέλασε κι΄έδειξε τον αντιπρόεδρό του, που θεωρείται ο πιό φιλέλληνας πολιτικός της Αμερικής.
Είδωμεν...

Προσωπικα πιστευω οτι ο Obama ισως να μην ειχε εκλεγει προεδρος χωρις την καθοριστικη συμβολη του facebook, του twitter αλλα και αυτων των μπλογκερ (μαζι με πολλα αλλα μπλογκς) μεσω του ιντερνετ αφου ο μεσος νεαρος Aμερικανος (που κατα πλειστον ψηφισε τον Obama) το χρησιμοποιει ως κυριο μεσο ενημερωσης.

Nikos Kafkas
(Many thanks to liberopoulos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου