Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

H Μασσαχουσέττη θύμιζε Ελλάδα σήμερα

Βοστώνη.   8:01μμ,  19 Ιανουαρίου, 2010

Μόλις έκλεισαν οι κάλπες στη Μασσαχουσέττη για την εκλογή του ή της Γερουσιαστή που θα μπει στη θέση που κατείχε μέχρι το θάνατο του ο Γερουσιαστής Edward Kennedy. Η κοσμοσυρροή θύμιζε εκλογές στην Ελλάδα. Παρ’ ότι είναι καθημερινή τα εκλογικά τμήματα ήταν γεμάτα από τις 7:00 το πρωί που άρχισαν οι εκλογές μέχρι τώρα που έκλεισαν.

Είναι νωρίς να έχουμε μία καθαρή εικόνα στο ποιος/ποια πηγαίνει μπροστά στην καταμέτρηση αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ίσως να ήταν η μεγαλύτερη εκλογική αναμέτρηση όλων των εποχών στην ιστορία της Κοινοπολιτείας.

Οι τρείς υποψήφιοι είναι από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ο νυν τοπικός Γερουσιαστής Scott Brown, από το Δημοκρατικό κόμμα η Γενική Εισαγγελέας (κάτι σαν Υπουργός Δικαιοσύνης αλλά που εκλέγεται) Martha Coackle και ο ανεξάρτητος Joseph Kennedy.

Οι κομματικές μηχανές των δύο αναγνωρισμένων κομμάτων χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα για να εκλεγεί ο δικός τους/η δική τους στο αξίωμα του Γερουσιαστή για την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.
Νεώτερα λίγο αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου