Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Λύση στο Σκοπιανό μόνο αν ικανοποιεί την Ελλάδα

Σκληρή απάντηση σε εκείνους που -όπως παραδέχθηκε- ασκούν πολύ μεγάλες πιέσεις στη χώρα μας για απευθείας συνομιλίες και την άμεση λύση των διαφορών μας με τα Σκόπια, εν όψει της «ατζέντας του 2014» και της «ελληνικής πρότασης για την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των δυτικών Βαλκανίων», επεφύλαξε χθες στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας.

Λύση στο Σκοπιανό μόνο αν ικανοποιεί την Ελλάδα«Δεν αντέχει μπλόκα η Ελλάδα»Διάλογος με ανοιχτούς τους δρόμουςΚοινή δήλωση Βενιζέλου-ΛοβέρδουΕκλεισε και πάλι ο ΠρομαχώναςΛουκέτα και συγχωνεύσειςΝέες αιχμές κατά Παπακωνσταντίνου«Δική μου αρμοδιότητα»Αναταραχή από Ντόρα και Χατζηγάκη«Διανύουμε τη χειρότερη εποχή μετά τον Εμφύλιο»Οι ανεξέλεγκτες σπατάλες έχουν στεγνώσει τον ΟΑΕΔΜε το σκάνδαλο Βατοπεδίου η αυλαία των ΕξεταστικώνΤοποθετήσεις γραμματέωνΟρίστηκε η ψηφοφορία για εκλογήΣυνέλαβαν την τηλεπαρουσιάστρια για ηθική αυτουργίαΤα μπλόκα κρίσιμο τεστ για την κυβέρνησηΚλείσιμο ΔΕΚΟ και υπηρεσιώνΣτο... κόκκινο πάλι η ΝΔΚόντρα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ για τους αγρότες«Αδειασμα» και έκρηξη ΜητσοτάκηΚεραυνοί Λοβέρδου κατά ΟΑΕΔΟμόφωνα υπέρ του Κουβέλη Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τα μέλη των επιτροπών άμυνας-εξωτερικών και ευρωπαϊκών υποθέσεων, σε σχετική ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη είπε με έμφαση ότι «παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλες οι πιέσεις για τη λύση του ζητήματος με τα Σκόπια, εμείς δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε αυτές», ενώ συμπλήρωσε ότι «η λύση των θεμάτων που έχουμε με τα Σκόπια θα έρθει μόνο αν αυτή ικανοποιεί την ελληνική πλευρά».

Ο κ. Δρούτσας συνέχισε στον ίδιο τόνο λέγοντας ότι «εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν έχουμε κανέναν λόγο να παίξουμε αμυντικά, εμείς προτείνουμε λύσεις και αποζητούμε τη συναίνεση». Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι «δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης του Κοσόβου», ενώ για το θέμα της επιστολής Ερντογάν τόνισε ότι «η απάντηση στην επιστολή θα δοθεί την κατάλληλη στιγμή που θα επιλέξει η ελληνική κυβέρνηση», προσδιορίζοντας ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ,  Γ. Πίκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου