Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΟΗΕ: Ισοπεδωμένη από το σεισμό η Αϊτή

Το 75% της πρωτεύουσας, Πορτ-ο-Πρενς, της Αϊτής χρειάζεται να ανοικοδομηθεί
Ο αναπληρωτής ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην Αϊτή Πολ Φάρμερ δήλωσε την Πέμπτη, ενώπιον της αμερικανικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ότι το 75% του Πορτ-ο-Πρενς πρέπει να ανοικοδομηθεί μετά από το σεισμό.
Ερωτηθείς από τον πρόεδρο της Επιτροπής Τζον Κέρι (Γερουσιαστής από τη Μασσαχουσέττη)  σχετικά με το μέγεθος της προσπάθειας που χρειάζεται να καταβληθεί για την ανοικοδόμηση της πρωτεύουσας της Αϊτής, ο Πολ Φάρμερ απάντησε ότι ακριβώς το 75%, το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, έχει καταστραφεί.
"Είναι τόσο μαζική (η καταστροφή) που έχουμε ανάγκη την καλύτερη διεθνή ομάδα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των Αϊτινών" πρόσθεσε ο αναπληρωτής ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ.
"Η καλύτερη ευκαιρία για την Αϊτή σε σχέση με τα προβλήματα της τα τελευταία 25 χρόνια, είναι να επωφεληθεί αυτή τη στιγμή για την από κοινού ανοικοδόμηση από μία διεθνή προσπάθεια για κάτι βιώσιμο" δήλωσε από την πλευρά του ο Τζον Κέρι.
"Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους Αϊτινούς να αναμορφώσουν τη χώρα τους με την ανοικοδόμησή της", πρόσθεσε ο αμερικανός Γερουσιαστής.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου