Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Έλληνες, οι πιο απογοητευμένοι της ΕΕ

Σύμφωνα με έρευνα, το αρνητικό ποσοστό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας άγγιξε το αστρονομικό 92%, έναντι του 75% του μέσου όρου της ΕΕ, ενώ και για την παγκόσμια οικονομία οι Έλληνες υποστηρίζουν ότι βαίνει πως πλήρη πτώχευση σε ποσοστό 91%.


Την ίδια στιγμή, ανεργία φαίνεται ότι απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο θέμα τους Έλληνες, με την απογοήτευση για την παρούσα κατάσταση της απασχόλησης στη χώρα να αγγίζει το 94%.

Αντίθετα, το 42% των Ελλήνων πιστεύουν ότι η καθημερινή τους ζωή δεν χειροτερεύει, και μππορεί να αντέξει οικονομικά μέχρι στιγμής, ωστόσο το 71% θεωρεί ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει τα τελευταία 5 χρόνια.

Αν και οι Έλληνες θεωρούν πως η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ μας κάνει κάλο (ποσοστό 61% ), έχουν την αίσθηση πως τα συμφέροντα της χώρας μας δεν βρίσκοντ ανταπόκριση στους υπόλοιπους ηγέτες της Ευρώπης (71%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου