Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι». Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με τους αγρότες

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσωπους των αγροτών στη Ρηγίλλης, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει πρωτοβουλία και να αναλάβει τις ευθύνες του καλώντας σε συνάντηση τους αγρότες.
Α. Σαμαράς: Επιτέλους ο πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του
Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η ΝΔ στήριξε πέρυσι τους αγρότες, ενώ εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη διαφωνία του κόμματός του με το κλείσιμο των δρόμων.
«Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η κυβέρνηση, αντί να επιτίθεται στους αγρότες και αντί να ασχολείται με επικοινωνιακές “φιέστες”, θα πρέπει να σκεφτεί ότι η Νέα Δημοκρατία πέρυσι, έμπρακτα, στήριξε τον αγροτικό πληθυσμό. Και φέτος στηρίζει, προτείνοντας “όχι στον αποκλεισμό των δρόμων”, στο γενικότερο οικονομικό πρόβλημα το οποίο διέρχεται η χώρα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:
«Αλλά, επιτέλους, ο πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Επαναλαμβάνω: Είναι ευθύνη του, είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Ο κόμπος, πια, έχει φτάσει στο χτένι. Ας μιλήσει με απλούς αγρότες ο ίδιος, αντί της “φιέστας” που κάνει, για να καταλάβει αυτό που του λέμε».
Από την πλευρά τους οι αγρότες ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν τη στήριξή του, αλλά και τη μεσολάβησή του, προς τον πρωθυπουργό, προκειμένου να βρεθεί λύση.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος των αγροτών Χρήστος Σιδηρόπουλος, ξεκαθάρισε πως «τα αγροτικά μηχανήματα δεν θα ξεκολλήσουν, αν δεν λυθούν τα οικονομικά αιτήματα των αγροτών».
Όπως εκτίμησε ο κ. Σιδηρόπουλος, σύντομα οι εκπρόσωποι των μπλόκων απ' όλα τα κόμματα θα ενωθούν, έτσι ώστε να υπάρξει ενιαίο μέτωπο.

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατηγορώντας το ότι πέρυσι χαρακτήριζε ψίχουλα τις αποζημιώσεις που έδωσε η ΝΔ, και «τώρα χρησιμοποιούνται ύβρεις και χαρακτηρισμοί κατά των αγροτών, ενώ επισημαίνεται πως δεν υπάρχει σάλιο».

Πηγή: NAFTEMPORIKI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου