Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Επεισόδιο Βενιζέλου - Λοβέρδου

Και νέο επεισόδιο ασυνεννοησίας υπουργών σημειώθηκε χθες και μάλιστα... «μεταξύ φίλων», όπως σημειώνουν οι εμπλεκόμενοι Ευ. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος. Ο λόγος είναι ότι ο πρώτος θεώρησε πως ο δεύτερος μπήκε στα χωράφια του, κάνοντας δηλώσεις για το χαμηλό όριο συνταξιοδότησης των στρατιωτικών.
«Είναι θέμα του υπουργείου Αμυνας, το οποίο συζητά για αυτά τα θέματα με τους στρατιωτικούς», διεμήνυσε ο επικεφαλής του Πενταγώνου.
Αμέσως προκλήθηκε θόρυβος που οδήγησε αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εργασίας. Δεδομένου ότι το θέμα φούντωνε, οι δύο υπουργοί προέβησαν στη συνέχεια σε κοινή διευκρινιστική δήλωση: «Επειδή κάποιοι κύκλοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν ή να προσδώσουν άλλες διαστάσεις σε πρόσφατες δηλώσεις μας και προκειμένου η δημόσια συζήτηση να εστιάζεται στην ουσία των πραγμάτων, θέλουμε να τονίσουμε από κοινού τα εξής: Το κάθε υπουργείο στο πεδίο της αρμοδιότητάς του αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μακροχρόνια και πιεστικά προβλήματα με τρόπο κοινωνικά δίκαιο και αναπτυξιακά αποτελεσματικό, λαμβανομένων προφανώς υπόψη των ιδιαιτεροτήτων κάθε χώρου».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου