Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Δεν είναι σωστό να μιλάνε με Βουλγάρους. Ξεφεύγει το θέμα

ΛΑ.Ο.Σ.: Ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη συνάντηση του Βούλγαρου πρωθυπουργού Μπορίσοφ με τους αγρότες


Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αφορμή τη συνάντηση του Βούλγαρου πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών την περασμένη εβδομάδα, κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.

«Με το πέρας της συνάντησης, ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους αγρότες για το άνοιγμα των δρόμων. Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του γραφείου σας, ο κ. Μπορίσοφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, πριν πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη συνάντηση, οπότε και έλαβε τη σχετική συγκατάθεσή σας», σημειώνει ο κ. Καρατζαφέρης και ερωτά τον κ. Παπανδρέου:

1) Πώς επιτρέπετε την επέμβαση του ηγέτη μίας άλλης χώρας σε ένα ζήτημα της Ελλάδας, ιδίως μάλιστα όταν, με αυτόν τον τρόπο, αμφισβητείται προδήλως η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησής σας;

2) Αναλογίζεσθε ποια θα είναι η ζημία στο διεθνές γόητρο της Ελλάδας εάν ακολουθούνται μέθοδοι παράκαμψης των ελληνικών κυβερνήσεων και τελικώς οι ενδιαφερόμενοι καταφεύγουν σε ξένες ηγεσίες προς επίλυση εσωτερικών ζητημάτων;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου