Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλη Επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Αρκάδων “Τριπολιτσά” Βοστώνης

Βοστώνη, Κυριακή 24, Ιανουαρίου, 2010

Χθες το βράδι στην κατάμεστη κοινοτική αίθουσα Ταξιαρχών Watertown, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Βοστώνης εόρτασε την κοπή της Βασιλόπιττας και έγινε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αρκάδων Βοστώνης "Τριπολιτσά"  

Η Οργανωτική Επιτροπή με υπεύθυνους της βραδιάς τους κυρίους Θεόδωρο Τζιάβα και Μαρίνο Γαρταγάνη είχαν κάνει πολύ καλή προεργασία. Ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Άννα Δελέγκα ήταν πανταχού παρούσα με το χαμόγελο στα χείλη να καλωσορίσει και να ενδιαφερθεί για όλους τους παρευρισκομένους.

Μουσική έπαιζε η ορχήστρα “Olympians” με τον Κώστα Κούτση στο τραγούδι και το Θανάση Σπανιώτη στο κλαρίνο, ενώ από την Ουάσιγκτον είχε έρθει ο Αχιλλέας με τον Χαλκιά.

Το χορευτικό της Μητροπόλεως παρουσίασε χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας ενώ αμέσως μετά η πίστα του χορού ήταν πάντα γεμάτη από Αρκάδες και φίλους των Αρκάδων που χόρευαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, ενώ σε κάθε τραπέζι ήταν μία βασιλόπιττα.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσίαση των υποτροφιών σε αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες. Υπεύθυνοι στην Επιτροπή Υποτροφιών ήσαν οι:
Δεσποινίς Demi Kapolis, ο κύριος Marinos Gartaganis, & ο κύριος George Vemis.

Συγκεκριμένα εδόθησαν 3 υποτροφίες των $2,000 η κάθε μία από το Σύλλογο και 2 υποτροφίες από $1,000 η κάθε μία από τον κύριο & κυρία Χάρη Κατή. Και μία υποτροφία $1,000 από την Cooperative Bank και το ανατολικό τμήμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.

Τις υποτροφίες έλαβαν κατά σειρά:
Αγγελική Μπελέζος, φοιτήτρια στο Bentley University, Marketing/Business
Zαχαρίας Μαρέσκας, φοιτητής του University of Maryland, Business
Λύδια Σουρούφη, φοιτήτρια του Boston University, Classic & Archeology
Χριστίνα Δημοπούλου, φοιτήτρια του University of Massachusetts, Education
Κατερίνα-Ελένη Καυκά, φοιτήτρια του University of Massachusetts, Nursing
Κατερίνα Σταμέρη, φοιτήτρια του University of Massachusetts, Hospitality Admin.

Θέλουμε να σημειώσουμε μερικά πολύ σημαντικά πράγματα για αυτή την εκδήλωση
α) Ότι ήταν πολλοί νέοι και νέες, κάτι ενθαρρυντικό για το μέλλον του Ελληνισμού. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να παραδειγματίσει κι άλλους οργανισμούς.
β) Δεκάδες ήταν οι εθελοντές και εθελόντριες.
γ)   Η τιμή εισόδου ήταν μόνο $15 ενώ τα παιδάκια ήταν δωρεάν.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί Σύλλογοι κάνουν χοροεσπερίδες με φαγητό “diner” και επειδή το κόστος είναι $75-$100 το άτομο δεν έχουν επιτυχία ενώ οι νέοι δεν πάνε!
Συγχαίρουμε όλους που εργάστηκαν για την επιτυχία και της εφετινής εκδήλωσης και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που παρευρέθηκαν στην χοροεσπερίδα των Αρκάδων. Και του χρόνου.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου