Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Νέο Επάγγελμα

Κατασκευαστής τεχνητών οργάνων και ανταλλακτικών μελών ανθρωπίνου σώματος


ΛΟΝΔΙΝΟ Τι επαγγέλλεστε; Κατασκευαστής τεχνητών οργάνων και ανταλλακτικών μελών του ανθρωπίνου σώματος. Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά σύμφωνα με βρετανούς ερευνητές αυτό θα είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα προς τα τέλη του 21ου αιώνα.
Ο κατάλογος με τίτλο «Τα επαγγέλματα του μέλλοντος» συντάχθηκε κατ΄ εντολή της βρετανικής κυβέρνησης από την εταιρεία ερευνών Fast Future στο πλαίσιο εκστρατείας για την καλύτερη κατανόηση των επιτευγμάτων της επιστήμης και των επιπτώσεών τους στην καθημερινή ζωή.

Ο Ρόχιτ Παλβάρ, διευθύνων σύμβουλος της Fast Future, λέει ότι δεν εξεπλάγη με το αποτέλεσμα της έρευνας για τα επαγγέλματα. Πιστεύει μάλιστα ότι η δημιουργία τεχνητών μελών για... ποδοσφαιριστές θα είναι από τις πιο επικερδείς εργασίες: «Αντί να ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια για έναν καινούργιο παίκτη, με μόλις 2 εκατ. οι ομάδες θα φτιάχνουν καινούργια πόδια στον τραυματία» λέει. Η επιστήμη θα είναι σύντομα σε θέση να διαπιστώσει πότε ακριβώς ένα πόδι αρχίζει να δυσλειτουργεί, συμβάλλοντας στην έγκαιρη αντικατάστασή του με ένα τεχνητό, που θα είναι ήδη έτοιμο.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου