Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου “Τριπολιτσά”

ΜΠΡΑΒΟ στους Αρκάδες της Βοστώνης.

Όπως θα δείτε και σε άλλο άρθρο μας λίγο πιό κάτω το αδιαχώρητο έγινε και με την φετινή εκδήλωση “χοροεσπερίδα & κόψιμο της Βασιλόπιττας” του Συλλόγου Αρκάδων Βοστώνης Τριπολιτσά.
Τελικά σημασία έχει πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις και ποιοι είναι στα πράγματα γιατί από την αρχή που άρχισε ο Σύλλογος των Αρκάδων Βοστώνης σκοπό είχε την διατηρήσει της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προώθηση της νεολαίας και κάθε χρόνο δίνει υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές & φοιτήτριες, παιδιών μελών του Συλλόγου (έξη υποτροφίες εδόθησαν φέτος). Και αυτό συνεχίζεται τόσα χρόνια γιατί οι Αρκάδες αθόρυβα παράγουν σπουδαίο έργο. Ελάχιστοι είναι οι Σύλλογοι που κάνουν κάτι παρόμοιο.
Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να πάρουν μαθήματα από τους Αρκάδες της Βοστώνης γιατί πολλοί κοντόφθαλμοι καρεκλοπατέρες Συλλόγων το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή, οι φωτογραφίες και το “γλείψιμο” τον αξιωματούχων, κρατικών και μη, που αμείβονται για να παράγουν έργο.  Συνεχίστε το θεάρεστο και εθνικό σας έργο φίλοι μας, πατριώτες. Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου