Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, το ετήσιο μνημόσυνο για το Γιώργο Κουτρουμπή

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Ελληνισμός του Τορόντο αναζητούσε επί μέρες το Γιώργο Κουτρουμπή γιό του πρώην Προέδρου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Κώστα Κουτρουμπή και της συζύγου του Ζωής (καταγωγή από την Αμαλιάδα).
Ήτανε Τρίτη πρωί όταν ο Γιώργος φίλησε τη γυναίκα του και πήρε το δρόμο για την εργασία του. Λίγες ημέρες πριν φύγει για το γαμήλιο ταξίδι με την σύζυγο του.
Από τότε τα ίχνη του Γιώργου χάθηκαν και τα τηλεφωνήματα της συζύγου του και των συγγενών του έμεναν αναπάντητα. Νεαρός επιχειρηματίας ο Γιώργος, με πολυτελέστατο εστιατόριο στο κέντρο του Τορόντο, με ακίνητα. Ήταν καμάρι στην Ελληνική παροικία του Οντάριο.


Οι φίλοι του οι συγγενείς, γνωστοί και άγνωστοι κινητοποιήθηκαν να βρουν τον Γιώργο. Ανακοινώσεις στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης με εκκλήσεις της οικογένειας καθώς και δια μέσου του internet και το facebook έμειναν αναπάντητα. Όταν το πληροφορηθήκαμε από έναν άλλο πατριώτη πήραμε τηλέφωνο τον πατέρα του Γιώργου κ. Κώστα Κουτρουμπή στο Τορόντο που παρακαλούσε το Θεό να βρεθεί ο Γιώργος.
Κάθε λεπτό, κάθε ώρα που πέρναγε η αγωνία μεγάλωνε.
Αργά την Κυριακή το βράδυ, πέντε ημέρες από την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο Γιώργος Κουτρουμπής βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητο του.
Ύστερα από αρκετές εβδομάδες οι δράστες του στυγερού εγκλήματος θα συλληφθούν από την αστυνομία.


Πέρασε ένας χρόνος από εκείνη την παγερή μέρα του Φλεβάρη που έσβησε το χαμόγελο από το γελαστό παιδί.

Τον γνωρίσαμε το Γιώργο γιατί αρκετές φορές βρεθήκαμε σε εκδηλώσεις των Ηλείων του Τορόντο και της ΠΟΑΚ και ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει τους πατριώτες.

Αιωνία σου η μνήμη φίλε, πατριώτη Γιώργο Κουτρουμπή.
Κουράγιο Κώστα, κουράγιο Ζωή, κουράγιο Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου