Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Άγρια Συμπλοκή Αστυνομικών & Τσιγγάνων στο Πύργο

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και τσιγγάνων στο Πύργο, έγινε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, 2009, μεταξύ των περιοχών Αγκινάρα και Κεραία στον Πύργο. Οι αστυνομικοί ήρθαν σώμα με σώμα με τους ΡΟΜΑ. Επί αρκετό καιρό προσπαθούσαν να συλλάβουν ένα τσιγγάνο (ΡΑΜΑ) με το παρατσούκλι «Κεφάλας» ο οποίος είχε διαπράξει πολλές εγκληματικές πράξεις και που τελευταία έκλεβε γεροντάκια σε διάφορα μέρη της Ηλείας και όχι μόνο. Ο κακοποιός ξέφυγε από την αστυνομία σε μπλόκο της ασφάλειας αρκετές φορές. ΄Ωσπου χθες Τρίτη έφτασε μήνυμα στα γραφεία της Ασφάλειας Πύργου ότι ο κακοποιός βρισκότανε στο καταυλισμό των τσιγγάνων. Η Ασφάλεια με την υποστήριξη της Ομάδας Καταστολής Εγκλήματος κινητοποιήθηκε και έκανε διπλό κλοιό γύρο από τον καταυλισμό για να μην τους φύγει. Τελικά συνέλαβαν τον και του πέρασαν τις χειροπέδες όταν σχεδόν όλος ο καταυλισμός από 50-60 άτομα έπεσαν απάνω στους αστυνομικούς και με πέτρες, λοστούς και καδρόνια κτυπούσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι σχεδόν όπως πάντα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν χρησιμοποίησαν τα υπερεσιακά τους όπλα και τις «έφαγαν» από τους ΡOΜΑ δεδομένου ότι μέσα στο πλήθος των ΡΟΜΑ ήταν και μικρά παιδιά. Μετά το τέλος της συμπλοκής 5 αστυνομικοί είχαν δαρθεί και οι μώλωπες, οι εκδορές στο πρόσωπο και τα χέρια ήταν εμφανή ενώ υπήρξαν και κατάγματα στα χέρια και τα πόδια των αστυνομικών. Τελικά ο κακοποιός μεταφέρθηκε στην ασφάλεια για τα περεταίρω.


(Δυστυχώς λόγο των προσωπικών δεδομένων το όνομα του κακοποιού δεν ανακοινώθηκε. Έτσι παραμένει ο τριαντάχρονος, θυμάστε την τριανταπεντάχρονη με το Ζαχόπουλο; Ά ρε Ελλάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου