Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Το Ληξιαρχείο μας

Γεννήθηκε στη Βοστώνη ο εγγονός των Ναπολέοντα και Θεοδώρας Χρονοπούλου και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος-Αναστάσιος. Οι γονείς του Αναστάσιος & Ευστρατία Χρονοπούλου και η αδελφούλα του Ελλιάννα. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Ο πατήρ Σωτήριος Αλεξόπουλος και η πρεσβυτέρα Ελένη απόκτησαν εγγονάκια δί-δυμα από την κόρη τους Κωνσταντίνα και τον σύζυγο της Αλέξανδρο Μοίρη. Να σας ζήσουν.
Ο Κωνσταντίνος-Ιωάννης Ράμμος έγινε και πάλι παππούς από την κόρη τους Βασιλική Τσίχλη-Ράμμου. Βέβαια η γιαγιά κ. Ελένη Ράμμου θα ήθελε κοριτσάκι αλλά ο Γιάννης Ράμμος ανανεώνετε με τον εγγονό Γιάννη. Οι γονείς του νεογέννητου Σωτήρης & Βασιλική Τσίχλη και ο πρώτος εγγονός και αδερφός του νεογέννητου Μανώλης. Να σας ζήσει.
Ο Δημήτρης και η Σοφία Λαμπράκη έγιναν τρεις φορές παππούς και γιαγιά! Συγκεκριμένα, από τον γιό τους Μανώλη και τη σύζυγό του Κρυστάλω έχουν αγοράκι με το όνομα Δημήτρης. Από την κόρη τους Θεώνη και το συζυγό της Βαγγέλη (στην Ελλάδα) έχουν αγοράκι με το όνομα Δημήτρης και από την άλλη κόρη τους Ειρήνη και τον σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου