Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Το μήνυμα της Πρόεδρου μας

Πατριώτες και Πατριώτισσες,

Μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου



Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από την μέρα που εξελέγει πρόεδρος του Συλλόγου μας. Αλήθεια πως περνά τόσο γρήγορα ο καιρός, όταν μάλιστα αυτά τα χρόνια έζησα μαζί σας ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, με καφεδάκια, φαγητά, πικ-νικς, συνεδριάσεις, χοροεσπερίδες, Χριστουγεν-νιάτικα πάρτι, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλα. Χάρις όλων των ανωτέρω εκδηλώσεων κατορθώσαμε να δεθούμε ακόμη περισσότερο όχι πια σαν απλοί πατριώτες αλλά να γίνουμε σαν αδέλφια!!! Ελπίζω και θέλω να συνεχίσουμε να έχουμε κι άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον οι οποίες θα μας κρατούν κοντά.

Μία από τις άμεσες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, 2010 στον ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Lowell, Massachusetts, όπου με αρτοκλασία εις υγεία των μελλών και των οικογενειών των θα εορτάσουμε τον Πολιούχο μας Άγιο Χαράλαμπο. Μετά την Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί κοινωνική ώρα με καφέ και γλυκίσματα από τις κυρίες του Συλλόγου μας για όλο το εκκλησίασμα και μετά θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση σε κοντινό εστιατόριο για όλα τα μέλη και φίλους. Παρακαλώ όλα τα μέλη να παρευρεθούν με τις οικογένειες τους και να φέρουν και άλλους πατριώτες και πατριώτισσες.

Επί τη ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου έτους εύχομαι σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο Νέος Χρόνος να χαρίσει σε σας και την οικογένεια σας ότι επιθυμείτε.



Με πατριωτικούς χαιρετισμούς



Θεοδώρα Χρονοπούλου, Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου