Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αλιεύματα από τον Ηλειακό Τύπο Από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ

Σημαντική αλλά και τιμητική ταυτόχρονα θέση, θα κατέχει στο εξής ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας, καθώς με απόφαση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, του ανατίθενται  καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κόμματος.
 Μαζί με τον κ. Τζαβάρα, καθήκοντα Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Ν.Δ, ανατίθενται ακόμα στον βουλευτή Ευβοίας και τέως Υπουργό κ. Κώστα Μαρκόπουλο καθώς και   στον βουλευτή Ηρακλείου και τέως Υπουργό κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Τζαβάρας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την θέση ευθύνης που του ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς και μιλώντας στην «Πρώτη» λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των καλών νέων από τη Ν.Δ. τόνισε: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών μου στο Κοινοβούλιο η θέση που μου ανέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ κ. Αντώνης Σαμαράς. Γι' αυτό και η εμπιστοσύνη που μου δείχνει, μου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη απέναντι στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο μέτρο των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου, με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας πάντα ως στόχο την ενίσχυση της κοινο-βουλευτικής παρουσίας της Ν.Δ στην Βουλή, την άσκηση υπεύθυνης αντι-πολίτευσης και την προετοιμασία της προοπτικής που διανοίγεται υπό την νέα ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, για επάνοδο του κόμματος της Ν.Δ. στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου